Tuotteet hakusanalla glanbia mozzarella (42)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha-tortellini mignon ovat italialaisen ruokaperinteen käsityötaidon mestariteos, Emilia-Romagnan gastronomisen kulttuurin symboli. Taikina kaulitaan mahdollisimman ohueksi, mikä antaa näille pienille ja tyylikkäille tortellineille ainutlaatuista keveyttä ja herkkyyttä. Täyte on tasapaino liha, keitetty kinkku, mortadella ja ripaus muskottipähkinää. Jokainen ainesosa on valittu ja annosteltu takaamaan voimakas ja maukas lopputulos.
Munanuudelit

Munanuudelit

Tuoremunasta valmistetut tagliatelle ovat pitkän muotoisia pastoja, jotka ovat tunnettuja ympäri maailmaa koostumuksestaan, maustaan ja koostaaan. Ne ovat synonyymi emilian keittiölle, ja ne ovat erittäin monikäyttöisiä, ja niitä voidaan käyttää lukemattomissa valmistuksissa. Ne sopivat erinomaisesti ragùn (lihakastikkeen), sienikastikkeen tai tryffelikastikkeen kanssa, ja ne ovat yhtä herkullisia yksinkertaisten tomaattikastikkeiden kanssa.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tämä suuri puolikuun muotoinen ravioli, joka on täytetty pinaatilla ja ricottalla, on suunniteltu tyydyttämään vaativimmatkin makuhermot ja se on myös suunniteltu tarjoamaan ihanteellinen suhde taikinan ja täytteen välillä. Taikinakuori ja sen suuret mitat voivat kietoa täytteen ilman, että se rikkoutuu kypsennyksen aikana. Täyte on makujen ja koostumusten sinfonia. Tuoreet pinaatit, kevyesti paistetut, ja korkealaatuinen, pehmeä ja kermaisa ricotta luovat täydellisen tasapainon keveyden ja maun välillä.
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Suuret sardi-raviolit ovat täytetty ricottajuustolla (pehmeä juusto) ja sitruunalla, ja ne ilmentävät Välimeren makujen yksinkertaisuutta ja puhtautta, tarjoten raikkaan ja hienostuneen kulinaarisen kokemuksen. Tämä ravioli edustaa täydellistä harmoniaa ricottan makeuden ja pehmeyden sekä sitruunan elävän raikkauden sitruksisen maun välillä, joka on kääritty herkulliseen taikinakuoreen.
Mustat oliivit

Mustat oliivit

Mustat oliivit
CAPRESE

CAPRESE

Pastöroitu munaseos, puhtaat suklaahiput, raaka mantelit, sokeri, voi, rasvat ja kasviöljyt, mantelijauho, kaakao 22/24%, leivonta.
BUFALA

BUFALA

Farina "00", vettä, Lievito Madre (luonnollinen hiiva pehmeän vehnäjauhon tyyppi 0 jauheena, hiiva, maltetut viljat), suola, auringonkukkaöljy, oliiviöljy, kirsikkatomaatit, tomaatti, bufala-mozzarella, extra virgin oliiviöljy.
Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna

Maritozza tondo panna Koodi:PPG022
Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta ja rosmariinikuoresta, vähintään 30 päivän kypsymisaika.
CACIORICOTTA - KYPSYTETTY SUOLATU RICOTTA

CACIORICOTTA - KYPSYTETTY SUOLATU RICOTTA

Cacioricotta on puolikova, pyöreän muotoinen kypsytetty juusto, joka on tyypillinen Apulian juustoperinteelle. Apulialaisessa keittiössä tätä tuotetta käytetään yleensä raastettuna maustamaan pastaa tyypillisessä apulialaisessa pasta alla crudaiolassa, mutta sitä nautitaan myös sellaisenaan lastuina tai salaattien tai pizzojen maustamiseen.
Munanuudelit

Munanuudelit

Munanuudelit, valmistettu tuoreista munista pronssilla vedettynä, 100% italialaista viljaa - 100% Made in Italy
Parmigiano Reggiano 24 kuukautta

Parmigiano Reggiano 24 kuukautta

Parmigiano Reggiano 24 kuukautta